Bedrukte shakebekers met eigen logo

Met onze handige tool kan jij alvast jouw logo op 4 verschillende shakebekers aanschouwen. Onze in-house designers staan te popelen om jouw bedrijf en logo tot leven te laten komen op een eigen shakebeker. Liever een kleine wijziging aan jouw logo of een slogan toevoegen? Dat is voor ons geen probleem. Een digitale proefdruk ontvang je dezelfde werkdag nog in de mail, indien aangevraagd voor 16:00 uur.

Bedrukte shakebekers in 4 kleuren

Wij leveren 4 verschillende kleuren shakebekers van 700ml: antraciet, transparant, wit of zwart. Vanaf 50 stuks voor €3,25 per stuk is het al mogelijk om eigen shakebekers met opdruk af te nemen. Groot denken en klein beginnen is dan ook het motto.

Helemaal tevreden en groter afnemen? Geen order is voor ons te gek. Bij afname van 1000 stuks betaal je nog maar €2 en bespaar je 38% per shakebeker.

Wacht niet langer en vraag vrijblijvend een proefdruk en offerte aan. Liever eerst contact met één van onze deskundige verkopers? Stuur ons een e-mail, een Whatsapp of bel naar: +31 30 200 64 41

Waarom Shakebekers Bedrukken

Wij leveren direct vanuit voorraad, hebben gespecialiseerde designers en staan te popelen om de verwachting van een nieuwe klant te overtreffen. We hebben een passie voor ondernemen en willen iedere (startende) ondernemer verder helpen.

Uit ervaring weten wij dat je bij andere partijen vaak groot moet afnemen en dat dit direct een flinke investering is. Hier wilden wij iets aan doen, zodat iedere ondernemer, klein of groot, de mogelijkheid heeft om een beker met logo te bedrukken.

Daarom is het bij ons mogelijk om klein af te nemen tegen een lage investering. De perfecte kans om jouw klant (en jijzelf natuurlijk) kennis te laten maken met kwalitatieve shakebekers. Onze shakebekers worden geleverd met een white-label instructiekaartje, waardoor de bedrukte shakebeker met jouw logo echt van jou is.

We maken graag tijd vrij om al jouw vragen tijdens een persoonlijk telefoongesprek te beantwoorden. We zijn dagelijks te bereiken op het volgende nummer: +31 30 200 64 41. Of stuur ons gerust een bericht via e-mail of WhatsApp!

Een paar voordelen op een rijtje:

Neem contact op of vraag gelijk een digitale proefdruk aan.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00