Veelgestelde vragen

Bij ons heb je alle vrijheid om te bepalen wat je op de shakebekers gaat laten bedrukken. Denk bijvoorbeeld aan een logo, motto, slogan of afbeelding. Je hebt het zelf voor het zeggen! Dus laat jouw creativiteit de vrije loop.

Dat is helemaal geen probleem. Wij hebben designers die je hiermee verder kunnen helpen. Je kan een vrijblijvende aanvraag indienen via het formulier onderaan deze pagina.

Hoewel andere partijen een hoge minimale afname vereisen, is het bij ons mogelijk om voor een kleine afname (vanaf 48 stuks) te gaan. Op deze manier willen we het bedrukken van shakebekers toegankelijk maken voor iedereen, zowel voor particuliere als zakelijke klanten. Deze toegankelijkheid zie je tevens ook terug in de gunstige prijs-kwaliteit verhouding.

De bekers zijn 100% BPA-vrij en kunnen geen schade brengen aan het lichaam.

De gepersonaliseerde bedrukking komt op hoogwaardige shakebekers die meekomen met een handige zeef. Je hebt keuze uit vier verschillende kleuren: wit, zwart, transparant en antraciet. Verder zijn ze vaatwasser bestendig. De tip is wel om ze met de hand te wassen, zodat ze de beste zorg krijgen die ze verdienen.

Ik wil een andere kleur shakebekers dan de kleuren die worden aangeboden aangeboden op de website. Bij een minimale afname van 550 stuks kunnen we andere kleuren shakebekers leveren. De levertijd is dan wel langer dan normaal.

Bij een afname van 550 stuks is dit mogelijk.

Yes! De eerste stap is gezet. Nu kun je bij ons gratis een digitale proefdruk aanvragen. Wij werken jouw idee dan verder uit. Zo kun je precies zien hoe de bedrukking er op de shakebekers uit komt te zien.

Bij de eerste bestelling hanteren wij instelkosten. Dit is een eenmalig bedrag van €50,-. Bij een volgende bestelling van dezelfde opdruk worden deze kosten niet in rekening gebracht.

We weten dat jij als klant met smacht zit te wachten op de digitale proefdruk. We proberen dit dan ook binnen 24 uur na aanvraag door te sturen.

Leveringen binnen Europa

  • Verzendkosten doos per 48x bekers: €9,95 
  • Verzendkosten pallet vanaf 336x bekers en meer: €69,95,- 

*Inclusief track and trace link.

 

Leveringen buiten NL

  • Verzendkosten doos per 48x bekers: €14,95
  • Verzendkosten pallet vanaf 336x bekers en meer: €99,95,- 

*Inclusief track and trace link.

Ja, dat is zeker mogelijk op afspraak.

Zodra de digitale proefdruk door jou is geaccepteerd sturen wij een factuur. Wanneer deze is voldaan beginnen wij met de productie van jouw shakebeker.

Op het moment dat je de factuur hebt ontvangen kan je deze voldoen door middel van een bankoverschrijving. Nadat wij de betaling in goede orde hebben ontvangen, zetten wij het productieproces in gang.

Zolang de productie nog niet van start is gegaan is dit mogelijk.

Wij streven er naar om jouw bestelling binnen 5 werkdagen te leveren. Wanneer het drukker is, kan de levertijd langer zijn. Dit laten wij uiteraard aan jou weten.

Jouw bestelling wordt verstuurd met PostNL. Je krijgt van hun een track en trace code in je mail waarmee je jouw bestelling kunt volgen. Kijk dus even in je mail om de status van jouw bestelling te achterhalen.

Dit kan helaas gebeuren. Wij streven er altijd naar om de shakebekers van de hoogste druk kwaliteit te voorzien. Het kan voorkomen dat de bedrukking niet zoals gewenst is, of dat er een aantal shakebekers fout zijn bedrukt. Stuur ons een mail met een foto, en wij proberen een oplossing voor je te vinden.

Wij willen je natuurlijk belonen wanneer je grote afnames doet. Hoe meer je afneemt, hoe lager de prijs per bedrukte shakebeker. Die korting is dus al verrekend in de verkoopprijs per shakebeker.

De bedrukte shakebekers kun je op verschillende manieren een “thuis” geven. Bijvoorbeeld als relatiegeschenk, merchandise of als feestelijke gunst.

Zeker niet. Zowel zakelijke als particuliere klanten zijn welkom om bedrukte shakebekers bij ons te bestellen. We accepteren al bestellingen met een afname vanaf 48 stuks.

Voor herhaalbestellingen kun je het beste contact opnemen met onze salesafdeling via info@shakebekers-bedrukken.nl.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00